دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.
دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.

جهت اشنایی با نحوه درمان ارتروز شانه حتما اینجا را بخوانید

آرتروز یا ساییدگی مفصلدرمان قطعی ندارد. می‌توان گفت تغییراتی که در مفصل به وجود میایند به نوعی غیر قابل بازگشت هستند. در واقع هدف از درمان انجام اقداماتی است که سبب کاهش درد بیمار شوند.

شروع درمان همیشه با انجام اقدامات غیر جراحی است. در بسیاری موارد این اقدامات موجب کاهش درد می‌شود. در صورت عدم پاسخ درمانی مناسب، ممکن است پزشک معالج عمل جراحی را برای درمان بیمارش توصیه کند.

 

درمان غیر جراحی ساییدگی یا آرتروز مفصل شانه

مهم‌ترین اقدامات غیر جراحی عبارتند از :

  • کاهش فعالیت‌های بدنی و امتناع از کارهایی که شدت درد را افزایش می‌دهد. البته باید سعی شود تا آنجا که ممکن است حرکات شانه در طول روز انجام شوند وگرنه بعد از مدتی شانه کاملاً خشک و بدون حرکت می‌شود
  • لیزر درمانی  شانه  بیمارانی  که دچار  ارتروز  شانه می باشند در کلینیک  لیزر درمانی  دکتر نیاستی با  تجهیزات  پیشرفته  روز دنیا  با  لیزر روباتیک درمان  شده و نتایج  شگرفی در درمان اررتروز  شانه  بدست می اورند.
  • طب  سوزنی  در کلینیک  طب  سوزنی  دکتر نیاستی  همه روزه  بیماران با ارتروز شانه  جهت درمان  از  روش  طب  سوزنی  همراه با  لیزر درمانی  استفاده می کنند.
  • انجام نرمش‌هایی برای افزایش دامنه حرکتی شانه و افزایش قدرت عضلات شانه می‌تواند درد را کاهش دهد
  • گرم نگه داشتن شانه
  • استفاده از  داروهای ضد التهاب
  • تزریق داروهای حاوی کورتیکوستروئید در بعضی موارد با تشخیص پزشک می‌تواند درد را برای 4-3 ماه کاهش دهد. این درمان در مواردی که اقدامات قبلی موثر نباشند انجام می‌شود

نکاتی که برای کم کردن فشارهای وارده به شانه و در نتیجه کاهش درد می‌توان رعایت کرد عبارتند از

  • وقتی می‌خواهید چیزی را بلند کنید حتی الامکان آن‌را نزدیک بدن خود نگه دارید
  • اجسام خیلی سنگین را بلند نکنید و سعی کنید از بلند کردن اجسام با بالای سر اجتناب کنید.
  • در ورزش از حرکات پرتابی یا فشار دادن با دست احتراز کنید
  • کمتر سعی کنید دست خود را به پشت بدن خود برسانید

در صورتیکه اقدامات ذکر شده نتوانند درد بیمار را کاهش دهند ممکن است نیاز به انجام عمل جراحی باشد. جراحی به دو روش آرتروسکوپی یا تعویض مفصل انجام می‌شود.

     1437 5
                      تعویض سر استخوان بازو

 

درمان جراحی آرتروز یا ساییدگی مفصل شانه

مهمترین روش های جراحی آرتروز شانه عبارتند از

آرتروسکوپی شانه

با استفاده از ارتروسکوپی، پزشک معالج بافت‌های زیادی را از مفصل شانه خارج می‌کند. این اقدام می‌تواند تا مدتی درد بیمار را کاهش دهد پس موقتی است.

 

تعویض مفصل شانه

این درمان آخرین اقدام درمانی برای بیمار مبتلا به آرتروز یا استئوآرتریت شانه است. در این روش جراحی مفصل بیمار با یک مفصل مصنوعی جایگزین می‌شود. سر استخوان بازو کلا از بدن خارج شده و یک سر فلزی در جای آن قرار می‌گیرد. به این اقدام، همی آرتروپلاستی شانه Shoulder hemiarthroplasty میگویند. در بعضی موارد ممکن است حفره گلنویید هم خارج شده و به جای آن از یک قسمت مصنوعی استفاده شود. در این صورت برای بیمار عمل جراحی تعویض کامل مفصل شانه Total shoulder arthroplasty انجام شده است.


ادرس مطب : مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸

جهت اشنایی با چگونگی درمان غیر جراحی شکستگی استخوان بازو حتما اینجا را بخوانید

بسیاری از شکستگی های تنه استخوان بازو بدون انجام عمل جراحی قابل درمان هستند. برای این منطور از گچ گیری خاصی به نام "گچ آویزان" Hanging cast و ی از آتل گچی به نام  U- slab و یا از اسپلینت های بازویی استفاده میشود. معمول ترین روش درمان غیر جراحی شکستگی تنه استخوان بازو گچ گیری است.

 

 

استفاده از گچ گیری برای درمان شکستگی تنه استخوان بازو

      1432

معمولا بازو و ساعد بیمار تا کف دست او با گچ پوشانه میشود در حالیکه مفصل آرنج در حالت 90 درجه خم قرار گرفته و مفصل مچ دست مستقیم و بدون انحراف است. وسط قسمت از گچ که دور ساعد است به توسط یک نوار پارچه ای به گردن بیمار آویزان میشود.

هدف از این گچ این نیست که دور قطعات شکسته شده بازو را بگیرد و در اکثر اوقات هم قسمت بازویی گچ دور قطعه بالایی شکستگی را نمیگیرد. این گچ با مکانیسم وزن خود اعمال اثر میکند یعنی وقتی بیمار ایستاده یا نشسته بوده و بازو در حالت عمودی قرار دارد وزن گچ موجب میشود قطعات شکسته شده از هم دور شوند و برآیند این نیروی کششی و نیروهایی که از طرف عضلات اطراف بازو به محل شکستگی وارد میشوند شکستگی را جااندازی میکند و تا وقتی که فرد ایستاده یا نشسته است (به بیان دیگر تنه در وضعیت عمودی است) این وضعیت  جااندازی حفظ میشود.

درست به همین علت است که برای اینکه این روش درمانی موثر واقع شود بیمار باید در یکی دو هفته اول، همیشه در حالت ایستاده یا نشسته باشد. حتی به وی توصیه میشود تا در حالت نیم نشسته بخوابد و هیچگاه گچ را از گردن خود باز نکند. در یکی دو هفته اول معمولا بیمار احساس میکند که با تغییر وضعیت بدن، قطعات شکستگی به هم برخورد کرده و صدا میدهند. این واقعیت دارد ولی بعد از حدود سه هفته قطعات شکسته شده به هم میچسبند و دیگر نسبت به هم حرکت نمیکنند.

در این زمان است که پزشک معالج گچ را خارج کرده و تا 4-3 هفته دیگر یک بریس پلاسنیکی مخصوص را به دور بازو می بندد. با استفاده از این بریس مچ دست و آرنج بیمار آزاد میشوند و وی میتواند آنها را حرکت دهد. کلا بعد از گذشت یک و نیم تا دو ماه از شروع درمان شکستگی به اندازه ای محکم میشود که پزشک این اسپلینت را هم خارج میکند. با این حال بیمار تا چند ماه باید مراقب بازوی خود باشد که ضربه مجددی به آن وارد نشود.

گاهی اوقات برای درمان اولیه بیمار بجای گچ آویزان شونده از یک آتل یا اسپلینت گچی استفاده میشود.

 

 اقدامات بعد از گچ گیری

 116 3116 1 
    استفاده از بریس در درمان شکستگی بازو    درمان با آتل گچی

اگر درمان غیر جراحی برای شما در نظر گرفته شده است پزشک معالج در چند هفته اول، هر هفته از بازوی شما  عکس برداری میکند چون با اینکه در رادیوگرافی اولیه ممکن است قطعات شکسته شده در وضعیت مناسبی باشند این احتمال وجود دارد که بعد از گذشت چند روز از شروع درمان این قطعات جابجا شوند. مجدداً اگر این جابجایی در حدود قابل قبول باشد درمان غیر جراحی ادامه میابد وگرنه پزشک به بیمار پیشنهاد عمل جراحی میدهد.

احتمال این جابجایی ثانویه معملاً تا سه هفته بعد از شکستگی وجود دارد و بنابراین تا سه هفته بعد از شکستگی، پزشک هر هفته از محل شکستگی عکس برداری میکند. اگر بعد از گذشت این مدت قطعات شکسته شده جابجایی پیدا نکردند دیگر این جابجایی اتفاق نخواهد افتاد.

جوش خوردن شکستگی بازو به چند هفته تا چند ماه زمان نیاز دارد. در این مدت مراقبت های خاصی مورد نیاز است که بیمار باید به دقت به آنها توجه کند. از مهمترین آنها انقباض مکرر عضلات بازو است. بیمار تحت نظر پزشک معالج و یا فیزیوتراپ، باید طبق یک برنامه معین انقباضات عضلات بازو را انجام دهد. این انقباضات به جوش خوردن شکستگی کمک میکند. بعد از زمان معینی باید حرکات شانه و آرنج بیمار شروع شود تا این مفاصل دچار خشکی نشوند. زمان شروع این حرکات و نحوه انجام آنرا پزشک معالج مشخص میکند.

 

نکاتی در باره جااندازی قطعات شکسته شده

در اینجا ذکر چند نکته ضروری است. در جااندازی بسته معمولاً قطعات شکستگی بطور خیلی دقیق در کنار یکدیگر قرار نمیگیرند و نیازی هم به این کار نیست. ممکن است در رادیوگرافی هایی که بعد از جااندازی از محل شکستگی تهیه میشود متوجه شوید که قطعات سر جای خود نیستند. در این مورد  نگران نشده و به ارزیابی پزشک معالج خود تکیه کنید.

شکستگی بازو حتی اگر با مقداری جابجایی جوش بخورد مشکلی برای بیمار بوجود نخواهد آورد. اگر این جابجایی کم باشد بعد از جوش خوردن، شکل ظاهری بازو  و عملکرد آن تغییری نمیکند. قبول کردن مقداری جابجایی در استخوان بازو در اکثر موارد بسیار بهتر از عمل جراحی آن است. گرچه ممکن است با عمل جراحی قطعات شکستگی بصورت دقیق در کنار یکدیگر قرار بگیرند ولی عوارض جراحی ممکن است بسیار بیشتر از منفعت ناچیزی باشد که از این کنار هم قرار گرفتن قطعات نصیب بیمار شده است.

 البته باید دقت کرد که هر مقدار جابجایی قطعات قابل قبول نیست. مسلماً اگر جابجایی قطعات شکسته شده از مقدار مشخصی بیشتر باشد قابل قبول نبوده و باید عمل جراحی انجام شود ولی تشخیص این مقدار جابجایی به عهده پزشک ارتوپد است. بسیاری از جابجایی ها که بیمار با دیدن عکس رادیولوژی از آن وحشت زده میشود اهمیتی ندارد و بسیاری جابجایی ها هستند که بیمار در عکس رادیولوژی متوجه آن نمیشود میتواند اهمیت فوق العاده داشته و ممکن است لازم باشد بیمار بخاطر رفع آن جابجایی عمل شود.


ادرس مطب: مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸

جهت اشنایی با چگونگی درمان ارتروز انگشتان دست حتما اینجا را بخوانید

آرتریت انگشتان دست به علل متفاوتی ایجاد میشود ولی در همه آنها در نهایت موجب درد و محدودیت حرکتی و احتمالا تغییر شکل در انگشتان میگردد.

 

درمان آرتریت انگشتان دست چگونه است

مهمترین اقدامات درمانی در آرتریت مفاصل انگشتان دست عبارتند از

  • کاهش فعالیت های بدنی که موجب درد میشود
  • یاد گرفتن راه های درست انجام دادن کارها با دست بطوریکه فشار زیادی به انگشتان وارد نشود
347 10 347 7 347 4 

                  استفاده از وسایل کمکی برای بهتر انجام دادن کارها                                          استفاده از بریس انگشت حتی بصورت یک زینت         

 

  • استفاده از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی
  • گرم کردن موضع درد
  • بریس انگشت
  • نرمش های کششی
  • لیزر درمانی .در کلینیک لیزر درمانی  دکتر نیاستی بیمارانی که  با  ارتروز انگشتان  دست و یا  روماتیسم  مفصلی مراجعه  می کنند لیزر  درمانی جهت  کنترل  درد و جلوگیری از  پیشرت  بیماری  کمک موثری  می کند.
  • طب  سوزنی . درکلینیک   طب  سوزنی  دکتر نیاستی بیماران  بروش طب  سوزنی  جهت درمان  ارتروز  انگشتان  دست  درمان  می  شوند.

 

در صورتیکه اقدامات فوق نتواند درد بیمار را کاهش دهد تزریق داروهای حاوی کورتیکوستروئید به توسط پزشک در درون مفصل میتواند تا چند ماه مشکلات بیمار را کم کند.

در صورت موثر نبودن این اقدام پزشک معالج ممکن است تصمیم به انجام عمل جراحی بگیرد. دو نوع جراحی برای کاهش درد آرتریت انگشتان دست انجام میشود.

  • خشک کردن مفصل : خشک کردن مفصل یا فیوژن Fusion یا آرترودز Arthrodesis به این معنی است که جراح دو استخوان تشکیل دهنده مفصل را به یکدیگر متصل میکند. با این روش حرکت مفصل بطور کامل از بین میرود ولی درد بیمار هم از بین میرود. خشک کردن مفصل انگشتان دست بیشتر در مفاصل اینترفالانژیال بکار برده میشود. در این مفاصل جراحی خشک کردن بسیار ساده تر و با نتایج قابل اطمینان تر از جراحی تعویض مفصل است. عمل جراحی خشک کردن مفصل بیشتر در افراد جوان و فعال بکار برده میشود که نیاز دارند تا فعالیت های سنگینی را با دست خود انجام دهند.
  • تعویض مفصل :  بعضی جراحان از عمل جراحی تعویض مفصل یا آرتروپلاستی Arthroplasty در درمان آرتریت مفاصل انگشتان دست استفاده میکنند. این نوع عمل جراحی بیشتر در افراد مسن بکار برده میشود. در این افراد فرد فشار زیادی به مفاصل خود وارد نمیکند و نیاز به پایداری زیادی در مفصل ندارد ولی در عوض به حرکت مفصل نیارمند است.
347 3 347 8 

                                 استفاده از مفصل مصنوعی متاکارپوفالانژیال

  • بازسازی مفصل : در نوعی از بازسازی مفصل که به آن Excisional arthroplasty میگویند پزشک جراحی سطوح خراب شده غضروفی را از دو سر استخوان و در محل مفصل خارج کرده و سپس در بین آنها بافت نرمی مانند قسمتی از یک تاندون را قرار میدهد. این عمل جراحی موجب میشود حرکات مفصل حفظ شده و درد آن هم تا حدود زیادی از بین برود. از این روش بازسازی مفصل بطور شایعی در آرتریت مفصل کارپومتاکارپ شست استفاده میشود.

ادرس مطب: 

مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸

دز صورتی که دچار ارتروز انگشت شصت دست خود هستید حتما اینجا را بخوانید

مفاصل انگشتان دست از مهمترین مفاصل بدن هستند و آرتریت این مفاصل به علت ایجاد درد و تغییر

 شکل در انگشت میتواند در فعالیت های روزانه تغییرات زیادی را ایجاد کند.

 

آناتومی

در کف دست انسان پنج استخوان دراز وجود دارد که به آنها  متاکارپ میگویند. در جلوی هر متاکارپ یک 

انگشت وجود دارد.

هر انگشت از سه بند تشکیل شده است بجز انگشت شست که دو بند دارد. هر بند انگشت یک استخوان 

دارد که به آن فالانکس میگویند.

مفاصل بین متاکارپ و فالانکس را مفاصل متاکارپوفالانژیال میگویند. حرکات این مفاصل بیشر در جهت خم 

و باز شدن است.

 مفصل بین فالانکس ها را مفصل اینترفالانژیال میگویند. شست یک مفصل اینترفالانژیال و دیگر انگشتان 

دو مفصل اینترفالانژیال دارند. مفصلی را که به نوک انگشت نزدیک تر است مفصل اینترفالانژیال دیستال

 و آن را که به کف دست نزدیک تر است مفصل اینترفالانژیال پرگزیمال میگویند.

استخوان متاکارپ شست با استخوان تراپزیوم Trapezium که در مچ دست قرار دارد مفصل میشود. مفصل 

بین این دو استخوان را مفصل کارپو متاکارپال Carpometacarpal joint میگویند. حرکت این مفصل است که 

موجب میشود شست بتواند در مقابل انگشتان دیگر دست قرار گیرد.

سطح استخوان ها در محل مفاصل متاکارپوفالانژیال و اینترفالانژیال پوشیده از یک لایه غضروفی است.

 این لایه سفید رنگ موجب روان شدن حرکات مفصل میشود.

منظور از مفاصل انگشت در این مقاله مفاصل متاکارپوفالانژیال، اینترفالانژیال و کارپومتاکارپ شست است.

 

347 12 347 1 
  آرتروز مفصل کارپومتاکارپ شست دست آرتروز مفاصل متاکارپوفالانژیال و اینترفالانژیال

 

علت آرتریت انگشتان دست چیست

    
      

آرتریت به معنای التهاب مفصل است. شایعترین علت آرتریت انگشتان دست، آرتریت دژنراتیو

Degenerative arthritis است که به آن استئوآرتریت Osteoarthritis یا ارتروز Arthrosis یا ساییدگی

 مفصلی هم میگویند.

در این نوع از آرتریت، غضروف مفصل آسیب دیده و خراب میشود. علت آسیب غضروف مفصل در این

 بیماری معمولا ضرباتی است که به انگشت وارد میشود. این ضربات میتوانند موجب  شکستگی مفصل،

 رگ به رگ شدن مفصل و یا آسیب مستقیم غضروف مفصلی شود. شکستگی انگشت وقتی به داخل 

مفصل راه پیدا میکند حائز اهمیت بسیار است. این شکستگی ها اگر با کوچکترین کجی یا ناهماهنگی 

جوش بخورد در دراز مدت موجب ساییده شدن سطح مفصلی و تخریب غضروف آن میشود.

 347 14   347 5  
    تخریب غضروف              غضروف سالم                        تخریب غضروف             غضروف سالم                      
   
آرتروز مفصل کارپومتاکارپ شست

 


347 6

 آرتروز مفصل کارپومتاکارپ شست

 

رگ به رگ شدن مفصل میتواند موجب آسیب رباط های آن شود. این آسیب میتواند به صورت پاره شدن

 آنها باشد و در صورتیکه این پارگی خوب ترمیم نیابد موجب تغییر در بیومکانیک مفصل شده و توزیع نیروهای

 وارده به مفصل را تغییر میدهد. این امر موجب میشود به قسمت هایی از مفصل نیروهای زیادی وارد شده 

و در نتیجه مفصل دچار ساییدگی و تخریب شود.

گاهی اوقات آرتروز مفاصل انگشت ایدیوپاتیک Idiopathic است بدین معنی که نمیتوانیم علتی را برای آن

 مشخص کنیم.

از علل دیگر آرتریت انگشتان دست روماتیسم مفصلیمی باشد.در کلینیک  لیزر  دکتر نیاستی بیماران 

با ارتروز  مفصلی ازجمله  ارتروز  مفاصل انگشتان دست همچنین بیماران  روماتیسمی  با لیزر روباتیک 

 درمان  می  شوند .جهت  مفاصل  بزرگتر  مثل  زانو  از  طب سوزنی  نیز  استفاده  می  شود.


ادرس مطب: مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸

جهت کاهش وزن و لاغری اندام خود با طب سوزنی حتما اطلاعات زیر را بدقت بخوانید

نسبت دور کمر به  دور باسن به معنی نسبت محیط دور کمر به محیط دور  مفصل ران است. این نسبت می‌تواند نشانه‌ای از سلامتی شخص و ریسک ابتلا به مشکلات جدی سلامتی همچون دیابت و بیماری‌های قلبی-عروقی باشد. بسیاری از تحقیقات نشان داده که نسبت دور کمر به دور باسن ۰٫۷ برای زنان و ۰٫۹ برای مردان نشان‌دهنده سلامتی بیشتر و باروری بالاتر است. تحقیقات نشان می دهد در صورتی که دور کمر زنان بیش از 80 سانتیمتر و مردان بیش از 94 سانتیمتر باشد ، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم و بیماری های قلبی در آنها بالا خواهد بود.

روش محاسبه ‌نمایه توده بدن( BMI )

جهت محاسبه نمایه توده بدنی، وزن خود را بر حسب کیلوگرم بدست آورده و قد خود را به مقیاس متر معین نمایید .مثلا قد 168 سانتیمتر معادل 68/1متر می باشد . سپس این عدد را به توان 2 برسانید و حاصل را بعنوان مقسوم علیه در نظر گرفته و رقم وزن را بر آن تقسیم نمایید. حاصل تقسیم نمایه توده بدنی شما میباشد.

وزن برحسب کیلوگرم

———————— = نمایه توده بدن(BMI)

توان دوم قد برحسب متر

لاغری با طب سوزنی چیست ؟

طب سوزنی با تنظیم اشتها ، میل زیاد خوردن را تعدیل می کند. بر اساس عقاید طب سنتی در یک فرد چاق ، سیستم طبیعی بعضی ارگانها مختل می شود. کم کاری تیروئید یکی از علل شایع کاهش متابولیسم و چاقی می باشد که با آزمایش خون این موضوع تایید شده و در صورت وجود ، درمان کم کاری تیروئید بطور همزمان انجام می شود. در افرادی که ریزه خواری دارند و یا اینکه پر خوری عصبی دارند از سوزن های فشاری استفاده می شود که این سوزن ها شبیه پونز بوده و بوسیله چسب در نقاط خاصی از گوش قرار گرفته و روزانه 3تا 4 نوبت توسط بیماربه آرامی ماساژ داده می شود. اینکار به تحریک شاخه گوشی عصب واگ منجر شده و از آنجا که عصب واگ در معده و روده دارای انشعابات متعددی است فرد احساس سیری و پری نموده و از خوردن بیش از حد پرهیز می نماید.

همزمان با طب سوزنی رژیم غذایی تجویز می شود. در صورتی این درمان موثر است که رژیم تجویز شده رعایت شود . در بعضی از مکاتب قبل از شروع درمان یک دوره 1 تا 2 هفته ای روزه داری تجویز می شود. بعد از روزه بیمار خواهد توانست عادات غذایی روزمره را به نحو آسانتری تغییر دهد.

دوره درمان  برای لاغری با طب سوزنی ۱۰ جلسه است که هفته ای ۲ تا ۳ بار انجام می شود. در مواردی که نمایه توده بدن بیشتر از ۳۵ باشد(چاقی درجه ۲ و۳) تعداد جلسات اضافه می شود. دوره روزه بعد از سه ماه ممکن است تجدید شود.

در بعضی از بیماری هایی که سبب بی اشتهائی و ارگان ها دچار نوعی کمبود می گردند از جمله بی اشتهایی عصبی ، طب سوزنی همراه موکسی باسشن (حرارت دادن سوزن ها بوسیله سوزاندن گیاه موکسا) حتما در بهبودی و به وجود آمدن اشتهای خوب و از بین رفتن بی حالی و لاغری و کمی وزن و سایر عوارض بسیار موثر خواهد بود .

در کلینیک طب سوزنی  دکتر نیاستی همه روزه   جهت کاهش وزن و لاغری با طب  سوزنی  بیماران زیادی  را  پذیرا  می باشد و  با روش طب  سوزنی و  مدرن  روز  مراجعه  کنندگان  نتایج  شگفت اوری  بدست  می اورند.

ادرس مطب: مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸