دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.
دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.

در صورتی که اطلاعاتی راجع به نرمی کشکک میخواهید حتما اینجا را بخوانید

 نرمی غضروف در جوانان

زانو یکی از مفاصل بزرگ و حیاتی بدن است که قسمت عمده وزن بدن به هنگام راه رفتن و  ایستادن بر این مفصل وارد می‌شود.این مفصل ممکن است دچار آسیب‌ها و ناهنجاری‌هایی  شود که رعایت نکات پیشگیری‌کننده از این آسیب‌ها و نیز تامین سلامت زانو بسیار مهم  تلقی می‌شود.جهت کسب اطلاع بیشتر از ساختمان زانو و بیماری‌هایی که آن را تهدید  می‌کندلطفا در مورد عواملی که سبب آسیب زانو می‌شوند توضیح  دهید؟
تعدادی از حوادث و همچنین سنگینی وزن از جمله مواردی هستند که  می‌توانند به زانو آسیب برسانند که این آسیب ممکن است نرمی غضروف(کندرومالایش) که  در قشر جوان بسیار شایع است  و نیز دلایل دیگر مثل ساییدگی مفصل، تومورهای  استخوانی، پارگی مفصل و... باشد.
 آیا ایستادن یا نشستن زیاد به زانو  آسیب می‌رساند؟
فردی که بر روی دو زانو به مدت طولانی می‌نشیند یا اینکه  برای بلند کردن وسیله‌ای بیش از 90 درجه زانو را خم ‌می‌کند سبب وارد شدن فشار به  زانو و آسیب غضروف می‌شود. همچنین ایستادن طولانی مدت به ویژه در فردی که دچار  اضافه وزن است غضروف را دچار فرسایش می‌کند.
آیا پارگی رباط به درد زانو  منتهی می‌شود؟
زانو اتاقکی است که دو رباط صلیبی قدامی جلویی و رباط صلیبی  خلفی یا پشتی در آن قرار دارند. رباط صلیبی در واقع آرایش داخل زانو را ایجاد  می‌کند. اگر این رباط‌ها دچار آسیب شوند به دلیل لق شدن منجر به ساییدگی و نرمی  غضروف سپس درد زانو می‌شوند.
درباره آسیب مینیسک توضیح دهید؟
مینیسک  مانند بالشتک در داخل زانو قرار دارد که فضای کافی ایجاد می‌کند.این بافت نرم مانند  گریس عمل می‌کند . وجود آن از سایش فسمت ساقی و رانی مفصل زانو جلو گیری کرده و اگر  آسیب ببیند درد زانو را به همراه دارد.
آیا موارد دیگری هم در درد زانو دخیل  هستند؟
بله این موارد عبارتند از:
1/ضربه به زانو و  شکستگی‌‌های داخل مفصلی
2/وجود کیست و تومور در دیواره استخوانی زانو یا بافت  نرم به نام ساینومیوم: این بافت نرم با تراوش مایع مفصلی، عناصر داخل زانو را تغذیه  می‌کند و باعث تازگی و قوام زانو می‌شود.اگر ساینومیوم دچار عارضه و بیماری مثل  روماتیسم شود درد زانو را به همراه دارد. لازم به یادآوری است روماتیسم بیماری است  که در آن پرده ساینومیوم ، آسیب دیده و زانو آب می‌آورد و به دنبال آن بیمار دچار  آرتروز خواهد شد.
3/ دردهای ارجاعی: مواقعی هست که مفصل زانو مشکلی ندارد مثل  وقتی که بیمار دچار ساییدگی لگن است که در این مورد به دلیل ارتباط تاندونی-  عضله‌ای بین مفصل لگن، این ساییدگی منجر به درد زانو می‌شود.  دردهای ناشی از  کمردردهایی که به علت تنگی کانال نخاعی و ناهنجاری‌های دیسک به وجود می‌آیند نیز به  زانو منتقل می‌شوند.
آیا مبتلایان به درد زانو برای انجام ورزش محدودیت  دارند؟
برخی از افراد که دچار درد زانو یا کمر هستند حرکت و ورزش را  عاملی جهت تشدید دردشان می‌دانند. این تفکر اشتباه است. ورزش برای تقویت مفاصل و  امید به زندگی بسیار موثر است.برای‌ اینکه بیمار بداند چه ورزشی می‌تواند انجام دهد  ابتدا باید علت درد را پیدا کنیم. اگر این درد از ناحیه کمر به زانو منتقل شده باشد  محدودیتی برای انجام ورزش وجود ندارد. اما اگر علت، درد زانو باشد مانند آرتروز  زانو ،پارگی رباط صلیبی و...فرد در انجام ورزش، محدود اما پیاده‌روی در استخر برایش  مفید است. البته ورزش‌های ایزومتریک(ورزش‌هایی که در آن مفصل خم و راست نمی‌شود) و  پیاده‌روی برای مبتلایان به زانو درد مشکلی ایجاد نمی‌کنند . در مبتلایان به  روماتیسم هم پیاده‌روی در سطوح صاف با کفش‌های لژدار و پهن توصیه می‌شود.
آیا  این گفته که بالا  و پایین رفتن از پله زانوها را ضعیف می‌کند صحیح  است؟
این حرکت، خود نوعی ورزش است. اما برای فردی که دچار زانو درد باشدیا  فرد مبتلا به کمردرد که درد در مرکز ثقل بدن احساس می‌شود بالا و پایین رفتن از پله  به هیچ وجه برای بهداشت زانو و کمر خوب نیست .البته نمی‌توانیم  به بیمار  بگوییم استفاده از پله ممنوع.چراکه در محل کار، منزل و... مجبور به بالا و پایین  رفتن از پله است اما تا جایی که امکان دارد باید این کار را کمتر انجام دهد.
مبتلایان به زانو درد چه نوع کفشی باید بپوشند؟
پوشیدن کفش‌های پاشنه  بلند و همچنین کاملا بدون پاشنه برای مبتلایان به  زانو درد  و کمر درد مضر است.  بنابراین کفش بایدلژدار و 5/2 تا 3 سانتیمتر پاشنه داشته باشد.همچنین برای پیاده  روی هم باید کفش مخصوص و مناسب این ورزش پوشیده شود 

 

ادرس :مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸

نظرات 1 + ارسال نظر
علی دوشنبه 31 شهریور 1393 ساعت 19:33 http://ploton.blogsky.com

دراین مهرکه پیش روداریم تولدیکی ازعزیزانم هست که دوست دارم



براش تبریک تولدجمع کنم هرچقدرشد البته هرچه زیادتربهتر



ممنون میشم دراین پست فقط تبریکهایتان رابزارید

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.