وقتی هدف از درمان باز کردن راه ارتباط سینوس با حفره بینی است، استفاده از ضد احتقانهای موضعی یا عمومی میتواند کمککننده باشد. گاهی ممکن است بسته شدن راه ارتباطی بر اثر الرژیباشد که در این مواقع استفاده از داروهای ضدآلرژی مناسب است، اما اگر علت بسته شدن مجرا، آلرژی نباشد ممکن است استفاده از داروهای ضد آلرژی حتی باعث غلیظ شدن ترشحات شود و روند بهبود سینوزیت را به تاخیر بیندازد.
در بسیاری از موارد سینوزیت حاد که نشانهای از عفونت مثل تب، ترشحات بد رنگ و درد شدید وجود ندارد میتوان با استفاده از ضد احتقان یا حتی بخور گرم یا سرد و استراحت و دوری از مواد آلرژن، سینوزیت را بهبود بخشید. اما زمانی که نشانههایی ازعفونت سینوسها وجود دارد باید از انتی بیوتیکها استفاده شود که پزشکان آن را براساس سن ونوع میکروب شایع تجویز میکنند. این آنتیبیوتیکها باید به طور کامل به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز مصرف شوند.
بدلیل التهاب شدید مسیر خروجی حفره های سینوس که ترشحات در ان جمع شده اند تقریبا دهانی خروجی سینوس بسته می شود وتجمع ترشحات با عث مشکلاتی برای بیمار از جمله در نواحی مختلف صورت و سردرد برای بیمار ایجاد می کند.لیزر مسیر خروجی ترشحات را باز کرده و باعث تسهیل خروج ترشهات از سینوسها شده و پس ار مدتی و در حین درمان بیمار احساس راحتی و کاهش سردردهای ناشی از سینوزیت خواهد کرد.درکلینیک لیزر دکتر نیاستی در فصل سرما بیماران زیادی جهت درمان و پیشگیری ار عود سینوزیت مراجعه می کنند.
معمولا در فرم سینوزیت حاد اگر مشکل تنها عفونت باشد و از نظر ساختاری مثل انحراف بینی، مشکلی وجود نداشته باشد با این درمانها بیماری بهبود پیدا میکند. معمولا ۲۰درصد موارد سینوزیت با درمانهای طبی رایج بهبود پیدا نمیکند یا گاهی وجود پولیپ یا انحراف در تیغه بینی سبب انسداد راه ارتباطی میشود که در این موارد نیاز به عمل جراحی سینوس است.
ادرس: مازندران _ تنکابن _ میدان شهید شیرودی _ جنب اداره ی آموزش و پرورش _ ساختمان پارس _ طبقه ی دوم _ واحد ۱۸