دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.

دکتر علی نیاستی-متخصص طب فیزیکی و توانبخشی و طب سوزنی

تشخیص و درمان غیر جراحی کمر درد- دیسک-سیاتیک بیماری های عضله و استخوان - مفاصل - روماتیسم- آرتروز زانو - کاهش وزن و تناسب اندام-فیس لیفت وزیبائی و شادابی صورت.

در صورت داشتن کمر درد و تمایل به اب درمانی جهت کمر درد اینجا را کلیک کنید.

 

دیسک کمر+آب درمانی دیسک کمر و آب درمانی

آب درمانی، فیزیوتراپی، درمان‌های طبی، انجام حرکات ورزشی مناسب و رعایت مسائل بهداشتی در ارتباط با حرکت در زمینه درمان بیماری‌های دیسک گردنی و کمری موثر است.

کمر درد در سنین بالا در بیشتر موارد به دلیل تغییرات ستون فقرات در اثر پوکی استخوان و آرتروز و داشتن مشاغل سخت و در جوانان معمولا در اثر اسپاسم عضلانی در ناحیه کمر که در اثر ورزش‌های سنگین و حرکات غیر اصولی اتفاق می‌افتد ایجاد می‌شود.

احتمال بروز کمردرد در تمام سنین اعم از جوانی، میانسالی و کهنسالی وجود دارد و این عارضه در مراحل اولیه معمولا با ورزش، حرکات فیزیوتراپی و استراحت بهبود می‌یابد. کمر درد همیشه به دلیل در رفتگی دیسک اتفاق نمی‌افتد، در بسیاری از موارد کمر درد به دلیل اسپاسم عضلات اطراف ستون فقرات بروز می‌کند.

دیسک معمولا در نقاطی از بدن که بیشترین حرکات مهره در آن وجود دارد مانند لولاهای حرکتی گردن و کمر اتفاق می‌افتد که این مسئله بین مهره ششم و هفتم گردنی و بین مهره چهارم و پنجم کمری شایع‌تر است.

علائم دیسک کمر

دیسک کمر غالبا به شکل درد تیر کشنده و گاهی به شکل برق گرفتگی یا احساس گزگز در مسیر اعصاب مربوطه و همچنین اختلال حس درد و حرارت در آن نواحی است. در شرایطی که بیرون زدگی دیسک (فتق دیسک) با درمان‌های طبی و استراحت بهبود نیابد و موجب اختلال در کارهای روزمره بیمار شود و در صورتی که در معاینات علائم عصبی وجود داشته باشد با صلاح دید متخصص مغز و اعصاب یا جراح دیسک کمر عمل جراحی دیسک انجام می‌شود.

علل کمردرد و تاثیر آب درمانی بر آن ها

۱) چسبندگی لایه ای از بافت نرم به نام فاشیا نیز باعث بسیاری از کمر درد ها مخصوصا خانمهای جوان می شود؛ معمولا این نوع کمر دردها با ماساژ درمانی و آب درمانی (علمی و اصولی) در طی مدت زمان کوتاهی درمان می شوند.

۲) کمر درد هایی که ناشی از افزایش و یا کاهش قوس ستون فقرات بوجود می آیند؛ این نوع کمردرد ها را می توان با درمان های فیزیوتراپی و آب درمانی؛ مخصوصا حرکات اصلاحی ورزشی درمان نمود.

۳) کوتاهی عضلات همسترینگ (عضلات پشت ران)؛ درمان این نوع کمر درد نیز به وسیله ورزش، فیزیوتراپی، آب درمانی و حرکات اصلاحی ورزشی درمان می شود.

۴) فتق دیسک کمر که در تصویر برداری (ام ار ای) مشخص شده باشد. این نوع کمر درد ها را تحت هیچ شرایطی نباید با تحرک بی رویه و یا سایر روش های پر خطر دستکاری نمود بلکه می بایست روند درمانی آن بوسیله پزشک معالج (متخصص ستون فقرات) درمان شود؛ بهترین درمان، استراحت می باشد البته آب درمانی در موارد خفیف درمان بسیار خوبی می باشد.

۵) درد هایی که ناشی از تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک در طول مسیر عبور خود به اندام تحتانی می باشند، پس از تشخیص بوسیله روش های مدرن تصویر برداری و تجویز روش های استراحت توسط پزشک معالج، آب درمانی نیز کمک کننده می باشد.

چند روش عملی جهت استفاده از آب استخر در هنگام کمر درد:

راه رفتن در آب استخر :

۱) در عمقهای متوسط با راه رفتن در ۴ جهت بدن؛ یعنی راه رفتن در داخل آب به سمت جلو و عقب و همینطور راه رفتن از پهلوی راست به چپ و از چپ به راست در عرض استخر.

۲)شنا کردن آهسته و آرام بطوریکه ستون فقرات تحت نیروی شناوری آب قرار بگیرد.

۳)استفاده از ماساژ آب گرم در جکوزی و بخار آب سونا. 

 

منبع:علم وورزش 

 

 ادرس  مطب : مازندران_تنکابن_میدان شهید شیرودی_جنب آموزش و پرورش_ساختمان پارس_طبقه۲_واحد۱۸

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.